NETWERK

Netwerk

ActiVitaal beschikt over een ruim netwerk met enthousiaste en ervaren deskundigen, die specialist zijn in hun eigen vakgebied. Elk vraagstuk verdient de juiste aandacht en soms een beetje creativiteit. Neem voor een passend antwoord op je hulpvraag contact met ons op. We denken graag met je mee!Vertrouwenspersoon


Werknemers kunnen op hun werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Onze vertrouwenspersoon verzorgt de eerste opvang en denkt mee eventueel te nemen vervolgstappen.

Lees meer

 


Mediaton


Mediation is een middel om arbeids en/of bedrijfsconflicten op te lossen. Een conflict kan het werkplezier van een medewerker behoorlijk ‘verzieken’. Als een conflict escaleert kan dit ziekte of arbeidsongeschiktheid tot gevolg hebben waardoor vaak hoge kosten voor de werkgever/ondernemer ontstaan.

Lees meer

 


Coaching en trainingen


ActiVitaal biedt coaching en trainingen die u en/of uw werknemer verder kunnen helpen, zoals het vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen, maar bijvoorbeeld ook het aanleren van gezonde werkhoudingen en werktechnieken of loopbaanontwikkeling.

Lees meer

 


Arbeidsjuridische ondersteuning


Het arbeidsrecht is zeer dynamisch en heeft alles met relaties te maken. Onze arbeidsjuristen staan u bij in alle arbeid gerelateerde kwesties. Ook geven onze arbeidsjuristen praktische cursussen aan P&O'ers, HR-managers of accountants om weer helemaal juridisch up-to-date te zijn.

Lees meer

 


Powered by webXpress