SPECIALISTEN/BESTUUR


ActiVitaal | Bestuursleden


Gert Huisman | 

Mijn visie gaat altijd uit van de mogelijkheden van de mens in relatie tot het werk. Deze visie gecombineerd met mijn persoonlijkheids- eigenschappen leidt er toe, dat menig arbeidsmarkt project met succes wordt afgesloten. Of het nu gaat om een individueel traject richting werk of het opzetten en uitvoeren van arbeidsmarkt projecten, beide voer ik met veel energie en enthousiasme uit.

Na mijn studie Personeel en Organisatie kenmerkt mijn loopbaan zich doordat ik mij voortdurend beweeg op het gebied van mens, werk en maatschappij.


Lianne Voerman | 

Ik ben een gedreven ondernemer, die - met een gezonde dosis humor- vanuit mijn ruime werkervaring praktisch kan adviseren op het gebied van personeel en arbeid. Een nieuwsgierige, enthousiaste en vooral open, respectvolle houding bepaalt mijn werkhouding. Gespecialiseerd in re-integratie, tweede spoor trajecten en loopbaanbegeleiding. Ik ben een erkend loopbaanprofessional via de Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs. 

Harry Minkes | 

Mensen met gerichte aandacht laten werken aan een gezonde werkhouding en actieve leefstijl geven me veel voldoening. Mijn respectvolle en faciliterende benadering geven ruimte om op een vertrouwde manier de veranderstappen te nemen.

Mijn fascinatie voor de bewegende mens en ervaring met beperkingen in functioneren zet ik graag in om mee te denken in het creëren van een gezonde manier van werken. Bij structurele beperkingen zoek ik mee naar de meest werkbare situatie. In preventieve zin werk ik met mensen aan bewustwording tijdens het werken.


Wilfred Bötger 
| 
Met 30 jaar ervaring als bedrijfsarts kan ik zowel werkgever als werknemer helpen met het werken aan herstel van functioneren bij ziekte, maar ook bij het voorkomen van uitval. Ik denk en adviseer breder dan alleen medisch, met oog voor de maatschappelijke en sociale context. Powered by webXpress