TRAININGEN

Interactieve groepstrainingen
ActiVitaal biedt naast individuele begeleiding ook groepstrainingen aan. De trainingen kunnen betrekking hebben op:


Loopbaanontwikkeling
Trainingen op het gebied van het ontwikkelen van sollicitatie vaardigheden, trainingen op het gebied van netwerken, CV schrijven, oefenen van sollicitatie vaardigheden, oefenen van werknemersvaardigheden.


Interne communicatie
Het verbeteren van de communicatie op de werkvloer en daarnaast trainingen voor leidinggevenden waarin onderwerpen aan de orde komen zoals, hoe motiveer ik mijn mensen, hoe maken we afspraken en worden deze ook nagekomen? Wat is mijn stijl van leidinggeven en hoe effectief is deze?

Fysieke belasting
Voorkomen van fysieke overbelasting is erg belangrijk. Ongeveer 25% van alle verzuimmeldingen zijn gerelateerd aan klachten aan het houding en bewegingsapparaat. In onze trainingen Gezond werken wordt aandacht besteed aan gezonde werkhoudingen, inzetten van hulpmiddelen en het geven van feedback aan collega's gericht op gezond werken. De training wordt voorzien van praktijkvoorbeelden op maat, doordat de trainer vooraf een inventarisatie van werksituaties komt maken op het bedrijf.
 
De trainingen zijn interactief, theorie wordt eigen gemaakt door middel van oefeningen. In een groepstraining is het groepsproces van belang. De groepsleden stimuleren elkaar en leren ook van elkaar. Voorafgaand aan de training wordt met u als werkgever het doel van de training bepaald en is er een gesprek over de invulling en de duur van de training. Een training is altijd maatwerk en wordt afgestemd op uw wensen en mensen.Powered by webXpress