LOOPBAAN BEGELEIDING

Zoekt u loopbaanbegeleiding voor u zelf of voor uw werknemer? De loopbaanadviseurs van ActiVitaal begeleiden u graag richting een nieuwe betrekking of bij uw huidige betrekking. Uiteraard is ieder loopbaanvraagstuk uniek wat maakt dat onze trajecten ook maatwerk trajecten zijn.

Bewustwording en valkuilen

Soms kan het zijn dat een werknemer niet meer op de juiste plek zit. Dit kan vanuit het perspectief van de werkgever of werknemer zijn. Door middel van loopbaanbegeleiding vindt een heroriëntatie plaats. Dat wil niet noodzakelijkerwijs betekenen dat de werknemer zijn loopbaan anders wil gaan invullen. Het betekent wel een stuk bewustwording, van wat zijn eigen kwaliteiten, mogelijkheden maar ook de valkuilen zijn. Hierdoor kan een bewustere keus gemaakt worden voor het vervolg van de loopbaan.


Voorkomen is beter ...

Loopbaanbegeleiding kan ook een startpunt zijn om in gesprek te gaan met de werkgever. Uiteindelijk levert loopbaanoriëntatie werknemers op die meer gemotiveerd zijn, effectiever werken en meer initiatief tonen. Loopbaanbegeleiding voorkomt uitval en weglopen van personeel.


Powered by webXpress